IkBouwJouwWebsite Logo

Webdesign

Jouw website.

Hoe gaan wij te werk? Volgende simpele stappen beschrijven hoe jouw website efficiënt wordt ontwikkeld!

01

Contacteer ons!

Stuur ons een mailtje met een korte omschrijving van wat je precies verlangt. Indien wij jou effectief van dienst kunnen zijn, gaan we verder in gesprek om jouw specifieke wensen in kaart te brengen.

02

Offerte

Eens we exact weten wat jij wilt, maken we een offecte op. Vaste pakketen en bijhorende prijzen kan je reeds op onze website terug vinden!

03

Voorstel ontwerp

Op basis van jouw verwachtingen en onze expertise creëren wij een officiëel voorstel. Op deze manier kan u zien in welke stijl we jouw website verder zouden willen uitwerken.

04

Aanleveren content

Jij voorziet ons van (basis)content voor jouw website. Dit gaat over teksten en afbeeldingen die jij graag wilt weergeven.

05

Updates

Tijdens het gehele proces houden wij jou op de hoogte met updates van de vooruitgang. Op deze manier proberen we je te betrekken in de ontwikkeling van de website waardoor tijdig kan bijgestuurd worden waar nodig. 

06

Overhandigen

Eens de website klaar is, zitten we samen om de basis functionaliteit te overlopen. Op deze manier kan je later eventueel makkelijk zelf content aanpassen. Mits je dit liever niet zelf doet, kunnen wij jouw website updaten en optimaal houden via een onderhoudscontract.

Wij veranderen het webdesign proces!

Heb jij geen zin in overwachte extra kosten? Een website hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Bij ons heeft jouw website een vaste kostprijs en wordt hij afgeleverd binnen de afgesproken termijn!

Eindeloze mogelijkheden

Bij ons krijg je als klant wat je vraagt

Laten we zorgen voor een goede samenwerking!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring heeft.